0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “DANCE FOR A CAUSE” έχει σκοπό την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που προβάλουν τον χορό με στόχο την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων που χρήζουν βοηθείας αλλά και την ένταξη όλων μας στην συνεισφορά μέσω του χορού και της διασκέδασης.
Play

2ος Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος Χορού

05/10/2011

Στο πλαίσιο αυτό, το "DANCE FOR A CAUSE" διοργανώνει στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2011 τον  2ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΧΟΡΟΥ, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών οργανώσεων που στηρίζουν ανθρώπους που έχουν καρκίνο καθώς και το άμεσο περιβάλλον τους.

Με την συμμετοχή περισσοτέρων από 30 δασκάλων από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια, σχολές αεροβικής και studio γυμναστικής καθώς και όλες οι ακαδημίες γυμναστικής, θα περάσουμε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο χορό και γυμναστική όπως Yoga, Acroyoga, Pilates, Hip Hop, Fight Bo, Capoeira, Zumba®, Salsa, LesMills BodyBalance και πολλά ακόμα είδη.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα παιδιά όπου σε ξεχωριστό χώρο έμπειροι ηθοποιοί, εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι γυμναστικής, κλόουν, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί θα τα απασχολήσουν με διάφορες δραστηριότητες. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργική απασχόληση αλλά και να πειραματιστούν σε Laughter Yoga, , Zumba, Hip Hop για παιδιά, Παιδικές χορογραφίες και πολλά άλλα.

Το "DANCE FOR A CAUSE" θα διεξαχθεί το Σάββατο 8/10 και την Κυριακή 9/10 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ και στο Κλειστό Γήπεδο Βόλεϊ.

Ώρες Εκδήλωσης:  10:00 - 20:00

Κόστος Εισιτηρίου:
10,00 € / συμμετέχοντα / ημέρα
5,00 € για παιδιά έως 15 ετών / ημέρα
ΔΩΡΕΑΝ για τον συνοδό-κηδεμόνα
(δεν υπάρχει φύλαξη παιδιών από την διοργάνωση)
Εσείς φέρτε μόνο αθλητική ενδυμασία και την καλή σας διάθεση και ελάτε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί για ένα σκοπό!!!

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.danceforacause.gr και στο www.facebook.com/danceforacause
Χορεύουμε για ισορροπία, έκφραση, διασκέδαση, ελευθερία
Χορεύουμε για να κάνουμε τη διαφορά!

Η εκδήλωση χρεάζεται και εθελοντές...όσοι θέλετε να προσφέρετε και να λάβετε μέρος στην εκδήλωση επικοινωνήστε στα τηλέφωνα...

Ανελίνα Πλατή 6949072122, Νέλλη Μιχοπούλου 6979796858,
Κέλλυ Ταμβάκη 6944600606, Δημήτρης Κόκκορης 6944610535

Για περισσότερες πληροφορίες:

info@danceforacause.gr

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias