0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Τί είναι Το Earth Wind & Music Festival είναι ένα μουσικό φεστιβάλ με οικολογικό χαρακτήρα, βασισμένο στην εθελοντική προσφορά. Απευθύνεται σε νεότερα δυναμικά κοινά τα οποία εντάσσουν σταδιακά την οικολογία στην προσωπική φιλοσοφία και στον τρόπο ζωής τους!

«Earth Wind and Music Festival»

14/07/2011

Σκοπός του festival είναι, μέσω της μουσικής & παράλληλων οικολογικών δράσεων, να ευαισθητοποιήσει τους νέους μέσω της συμμετοχής τους, στην προστασία του περιβάλλοντος. Στοχεύει στο να ωθήσει τον καθένα ξεχωριστά να αναλάβει προσωπική δράση για το περιβάλλον και να ενεργήσει με ατομική κοινωνική ευθύνη.

Στόχος είναι το festival να αποτελέσει έναν ετήσιο θεσμό, να συνδέσει το όνομα & τις δράσεις του με την προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική ευθύνη και να αποτελέσει ένα ξεχωριστό / διαφορετικό όχημα για περιβαλλοντική δράση σε μεγάλες ομάδες κοινού

Earth Wind & Music Festival 2011

Κτίζουμε ένα ξεχωριστό / διαφορετικό οικολογικό μουσικό φεστιβάλ ατομικής & εταιρικής κοινωνικής ευθύνης απέναντι στο αύριο!

Η Αθήνα στο επίκεντρο! Στο πλαίσιο των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, το Earth Wind & Music Festival 2011 θα διεξαχθεί στο “Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή (Ιππικός όμιλος) – Ολυμπιακά Ακίνητα” την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011.

Το φεστιβάλ του 2011 προχωρά στην  τοποθέτηση φωτοβολταϊκών ώστε να δοθεί εναλλακτική οικολογική λύση στον φωτισμό μέρους των αναγκών του φεστιβάλ.. Η χρήση βιοκαυσίμων σε ειδικές γεννήτριες θα παράγουν την απαραίτητη ενέργεια χωρίς τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Earth Wind & Music Festival 2010

To “Earth Wind & Music Festival” ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία του το 2010, στην Αρχαία Ολυμπία (14-18 Ιουλίου) σε μία προσπάθεια να στρέψει το βλέμμα και το ενδιαφέρον στην ιστορική περιοχή που υπέστη τεράστια οικολογική καταστροφή τον Αύγουστο του 2007.

Το φεστιβάλ διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο σχεδιασμός των ενεργειών, ακολούθησε υψηλά πρότυπα, περιβαλλοντική κατεύθυνση και απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας τοποθετημένες στον χώρο των εκδηλώσεων παρήγαγαν την απαραίτητη ενέργεια που χρησιμοποιήθηκε αντί ηλεκτρικού ρεύματος.

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που απαιτήθηκε για την διεξαγωγή των συναυλιών προήλθε από βιοκαύσιμα (biodiesel) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μηδαμινή εξαγωγή.

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias