0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Παραμονές του αγώνα με τον Ηρακλή στην Τρίπολη, εκπρόσωποι της ΟΠΑΠ Α.Ε. επισκέφτηκαν το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δήμου Μαντινείας (ΕΕΕΕΚ Μαντινείας) για να κουβεντιάσουν με τα παιδιά που φοιτούν εκεί αλλά και να τους μοιράσουν εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου "Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής".

Ο Αστέρας Τρίπολης σε Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

09/08/2011

Συμπαραστάτης ήταν και ο Αστέρας Τρίπολης με τον Γιώργο Γιαμάνη ο οποίος από την 1η στιγμή που του γνωστοποιήθηκε ο σκοπός της επίσκεψης στο ΕΕΕΕΚ Μαντινείας ευαισθητοποιήθηκε και θέλησε να βρεθεί και αυτός στην επίσκεψη.

Η διευθύντρια του σχολείου Σταυρούλα Καρδάση με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε τους επισκέπτες και αφού συνομίλησε μαζί τους για το έργο που επιτελείται στο ΕΕΕΕΚ Μαντινείας καθώς επίσης και για τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συγκέντρωσε τα παιδιά για να τους μοιράσουν τα εισιτήρια και να κουβεντιάσουν μαζί τους.

Στο σχολείο φοιτούν 24 παιδιά και μαζί τους βρίσκονται καθημερινά 12 εκπαιδευτικοί μεταξύ των οποίων, ψυχολόγοι, γυμναστές, γεωπόνοι κ.α.

Στόχος της ΟΠΑΠ Α.Ε. για τη χρονιά 2010-11 είναι η κοινή δράση και πορεία με τις ΠΑΕ αλλά και γενικότερα ομάδες όλων των πρωταθλημάτων σε φιλανθρωπικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και κάθε είδους εκδηλώσεις.

Στην Αρκαδία είναι η δεύτερη φορά που η ΟΠΑΠ Α.Ε. διαθέτει τα εισιτήρια που έχει στην κατοχή της για τέτοιου είδους δράσεις. Η αρχή έγινε με τον αγώνα της εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Τσεχίας την Τρίτη 12 Οκτωβρίου όπου και επισκέφθηκε το 8ο Δημοτικό σχολείο Τρίπολης για τη διανομή των εισιτηρίων.





Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias