0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Στο Αιγάλεω βρέθηκαν τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου του ΠΣΑΠ, στο πλαίσιο των αγώνων που δίνονται για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Play

Μαραθώνιος Αγκαλιάς!

29/09/2011
πηγή: OPAP TV

Οι αγώνες που δίνει σε όλη την Ελλάδα, η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, η οποία αποτελείται από σπουδαία και μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεκίνησαν από την Έδεσσα και θα συνεχιστούν με μία σειρά από προγραμματισμένες αναμετρήσεις σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο του ”Μαραθώνιου Αγάπης” που οργανώνεται από τον Π.Σ.Α.Π.

Η ΟΠΑΠ TV βρέθηκε στο Αιγάλεω και μίλησε με τους πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας.
Για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, τα μεγάλα αστέρια του παρελθόντος θα ταξιδέψουν σε όλες τις γωνίες της Ελλάδας προκειμένου να δώσουν μια αχτίδα φωτός στις δύσκολες εποχές που περνάμε.

Αυτοί οι αγώνες αγάπης θα πραγματοποιηθούν, με τη συνεργασία των τοπικών Δήμων και με σκοπό να συγκεντρωθούν έσοδα που θα διατεθούν για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ποδοσφαιριστών που έχουν ανάγκη την αρωγή τόσο του ΠΣΑΠ όσο και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα.

Bράβευση κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2011
  • Bράβευση κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2011
  • Σε μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση για την ελληνική αθλητική οικογένεια, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι α...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias