0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Σε κοινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας.

Συνεργασία ΠΑΕ ΑΕΚ και Γιατρών του Κόσμου

04/04/2011
πηγή: AEK FC

Η συνεργασία ΠΑΕ ΑΕΚ - Γιατρών του Κόσμου περιλαμβάνει διάφορες δράσεις που θα λάβουν χώρα σε ολόκληρη τη σεζόν, και ήδη ξεκίνησαν με την δημιουργία ενός συλλεκτικού T-shirt με τα σήματα της ΑΕΚ και των Γιατρών, υπογεγραμμένο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το T-shirt πωλείται στα καταστήματα AEKShops ενώ τα κέρδη από τις πωλήσεις θα δίνονται εξολοκλήρου στους Γιατρούς του Κόσμου με τη μορφή δωρεάς.Την έναρξη της συνεργασίας ανακοίνωσαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Σταύρος Αδαμίδης, και ο Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, κ. Νικήτας Κανάκης. Ακολούθως, εγγράφηκαν μέλη των Γιατρών του Κόσμου ο κ. Αδαμίδης, ο προπονητής της ομάδας, κ. Μανόλο Χιμένεθ, και οι Τραϊανός Δέλλας, Ίσμαελ Μπλάνκο και Κώστας Μανωλάς εκ μέρους των παικτών. Κλείνοντας, ο κ. Αδαμίδης παρέδωσε μία συλλεκτική φανέλα στον κ. Κανάκη. 

Μαθήματα ζωής
  • Μαθήματα ζωής
  • Ο άνθρωπος, προκειμένου να ορίσει την ευτυχία του, κάνει όνειρα, προσπαθώντας να φτιάξει τον δικό το...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias