0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Δωρεάν παροχή των δημοτικών ιατρείων της Αγίας Παρασκευής, μέσω της εφαρμογής προγραμμάτων πρόληψης και θεραπείας για: την διακοπή καπνίσματος, την αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού και άλλων ογκολογικών παθήσεων καθώς και του άγχους, προσφέρονται από τον Δήμο στους δημότες της πόλης, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη.

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις

08/11/2011

Κάθε Τρίτη, στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Κοντόπευκο,  λειτουργεί το «Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος». Το πρόγραμμα λειτουργεί  με επιτυχία και υπάρχουν επισκέψεις από αρκετούς δημότες. Η ομάδα, που το αποτελεί, περιλαμβάνει διακεκριμένους ιατρούς και ψυχολόγους, οι οποίοι φροντίζουν για την σωστή και αποτελεσματική προσέγγιση και στήριξη των ατόμων που επιθυμούν να απαλλαγούν από την καταστροφική συνήθεια του καπνίσματος.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2011, λειτουργεί κάθε Πέμπτη, στο 2ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής στον Τσακό, «Ιατρείο Μαστού και άλλων Ογκολογικών Παθήσεων». Στόχος η έγκαιρη διάγνωση μέσω εξέτασης του καρκίνου του Μαστού ,κακοηθών σπίλων, ελιών και άλλων ογκολογικών παθήσεων.

Κάθε Πέμπτη στο 1ο δημοτικό ιατρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Κοντόπευκο και κάθε Δευτέρα στο 2ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής, στον Τσακό, λειτουργεί «Πρόγραμμα Διαχείρισης του ΣΤΡΕΣ»,  που απευθύνεται σε άτομα με αυχενικό πόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όποιο από τα παραπάνω προγράμματα επιθυμούν. Τηλέφωνα επικοινωνίας για δήλωση συμμετοχής και ραντεβού:

1ο Δημοτικό ιατρείο-Κοντόπευκο, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΧΙΟΥ&ΣΩΤΗΡΟΣ 2, ΤΗΛ. 210 6000998

2ο Δημοτικό ιατρείο -Τσακός, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΧΕΙΜΑΡΑΣ 22 , ΤΗΛ. 210 6547700

Δίκτυο για την ανθρωπιά
  • Δίκτυο για την ανθρωπιά
  • Δίκτυο για την ανθρωπιά… Στη σύσταση «Δικτύου Δράσης και Αλληλεγγύης» στη προσπάθεια του να στηρίξει...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias