0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Οκτώ Έλληνες καλλιτέχνες συμμετέχουν σε μία έκθεση με τον τίτλο SUMMER CREATIVE – FEEL WITH THE MIND όπου το αληθινό συναντά το φανταστικό.

Έκθεση «Summer Creative - Feel With The Mind»

17/06/2011

SUMMER CREATIVE-FEEL WITH THE MIND

Η βασική αρμονία - πρωταρχικό μέλημα της ομαδικής αυτής έκθεσης και συνάμα άμεση προβολή όλων όσων εκφράζουν οι καλλιτέχνες - είναι εκείνη που εξασφαλίζει τη συνοχή τόσο ανάμεσα στις διαφορετικές εκφράσεις όσο και ανάμεσα στους καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος σε αυτήν.

Μεταφέροντας ατόφιες τις δονήσεις του κάθε ερεθίσματος μας μυεί σε έναν κόσμο ιδιάζοντα με εξωτική ατμόσφαιρα και «ελαστική» διάθεση.Οι Νατάσσα Γκάνα, Ανδρέας Ψαράκος, Σταύρος Κοτσιρέας  Γεωργία Μπλιάτσου, Ρεβέκκα Αλεξοπούλου, Θάλεια-Μαρία Γεωργούλη, Ολγα Κοτσιρέα και Φανή Βαλάσση συνεκθέτουν σε μία έκθεση με τον τίτλο SUMMER CREATIVE - FEEL WITH THE MIND, όπου το αληθινό και το φανταστικό συναντιούνται μπροστά στα μάτια μας με την εικόνα και τα θέματα ενός μοναδικού βασιλείου πραγμάτων:Η Μαίριλυν της Νατάσσας (Γκάνα) φιλάρεσκα χαμογελά στην πλάζ και στα ψαράκια στο βυθό, της Ολγας (Κοτσιρέα).

Τα φωτεινά καλοσχηματισμένα πρόσωπα της Pεβέκκας (Αλεξοπούλου) κοιτούν με «νόημα» τα λουλούδια και τα φρούτα του Ανδρέα (Ψαράκου). Τα λυγεράκοσμήματα της Θάλειας (Γεωργούλη) ακουμπούν νωχελικά ατενίζοντας τις αέναες πλεύσειςτης Γεωργίας (Μπλιάτσου).Γύρω τους δεσπόζουν οι πίνακες του Σταύρου Κοτσιρέα με τοπία θερμά και υγρά , και τα αραδιασμένα στο πάτωμα ζωγραφιστά υποδήματα της Φανής (Βαλάσση) περιμένουν να φορεθούν.Ολη η παρέα έτοιμη για διακοπές ,πάμε κι εμείς μαζί...

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 8μμ, και θα διαρκέσει έως και τις 17 Ιουλίου 2011. 

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «παρών» την Κυριακή 15/1, στη δράση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του Δήμου Ηλιούπολης που έγινε στον Υμηττό.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias