0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Ο άνθρωπος, προκειμένου να ορίσει την ευτυχία του, κάνει όνειρα, προσπαθώντας να φτιάξει τον δικό του ιδανικό κόσμο. Πολλές φορές όμως η ζωή τον ξεπερνάει, γίνεται άδικη, έτσι χωρίς λόγο… Και η αδικία γίνεται μεγαλύτερη όταν θύματά της είναι τα παιδιά.

Μαθήματα ζωής

11/10/2011
πηγή: AEK FC

Αθώα, μελαγχολικά βλέμματα που μας κοιτούν στα μάτια,  αναζητώντας μια εξήγηση που κανείς δε μπορεί να τους δώσει.Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον παιδικό καρκίνο, σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ξεναγήθηκε στο πρόσφατα εγκαινιασμένο Ογκολογικό τμήμα Ελπίδα και ακολούθως σε άλλες πτέρυγες του Νοσοκομείου.Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σταύρος Αδαμίδης, ο προπονητής της ομάδας κ. Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές μας μοίρασαν δώρα στα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, αλλά το σημαντικότερο τους προσέφεραν αγάπη.  Συμπαραστάθηκαν σε οικογένειες που δυστυχώς δίνουν τις πραγματικές μάχες ζωής και κάνουν όλα τα άλλα καθημερινά μας προβλήματα να φαίνονται ασήμαντα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που έχει μεγάλη απήχηση στη κοινωνία. Οι ποδοσφαιριστές, παρά τα όσα άσχημα διαδραματίζονται γύρω αλλά και μέσα στο χώρο τους, αποτελούν ήρωες στα μάτια των παιδιών. Αρκεί μόνο η  παρουσία τους για να έχει μαγική επίδραση στις ψυχές τους. Ανεξάρτητα από το απρόσμενο της μοίρας, που μερικές φορές ανατρέπει τα δεδομένα, ας έχουμε στο νου μας ότι η ζωή είναι ένας καθρέφτης. Μας κοιτάζει όπως τον κοιτάζουμε. Αν τον δούμε με καλοσύνη θα μας χαμογελάσει κι εκείνος καλοσυνάτα

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «παρών» την Κυριακή 15/1, στη δράση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του Δήμου Ηλιούπολης που έγινε στον Υμηττό.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias