0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Στην Ελλάδα, όπου γεννήθηκαν οι αληθινές αξίες του αγωνιστικού πνεύματος, διοργανώνονται οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics.

Νικητές της Ζωής!

21/06/2011
πηγή: OPAP TV

Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου η Αθήνα γίνεται το επίκεντρο του αθλητισμού και του πολιτισμού καθώς φιλοξενεί το μεγαλύτερο γεγονός του 2011. Περίπου 7.000 Αθλητές Special Olympics από 180 χώρες θα λάβουν μέρος σε 22 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα.

Το πνεύμα των Special Olympics δεν είναι ο αυτοσκοπός της νίκης αλλά η συμμετοχή με προσπάθεια και θάρρος για την ζωή.

Στους αγώνες Special Olympics όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι Νικητές. Νικητές στον αγώνα για το σεβασμό μας στη διαφορετικότητά τους. Νικητές στον αγώνα για την αυτοεκτίμησή τους και Νικητές στον αγώνα τους για την υπεράσπιση των ξεχωριστών τους ικανοτήτων.

Το έμβλημα των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 είναι ένας λαμπρός ήλιος. Ο ήλιος, η πηγή της ζωής παραπέμπει στην δυνατότητα υπέρβασης και τη δύναμη του αθλητή που παίρνει μέρος στους Αγώνες. Η υπέρβαση υποδηλώνεται από το κλαδί της ελιάς και η δύναμη από την σπειροειδή μορφή στο κέντρο του ήλιου.

Bράβευση κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2011
  • Bράβευση κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2011
  • Σε μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση για την ελληνική αθλητική οικογένεια, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι α...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση στον Υμηττό

Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλος αριθμός Εθελοντών ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και έδωσε το «παρών» την Κυριακή 15/1, στη δράση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του Δήμου Ηλιούπολης που έγινε στον Υμηττό.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias