0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS
Αγοράζοντας μία λαμπάδα από το ΜΚΟ "ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ" βοηθάς και εσύ στο πρόγραμμα ανέγερσης κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης για νέους με νοητική υστέρηση.

Λαμπάδα αγάπης

14/04/2011
πηγή: CITY PRESS

Ένα σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί το Σύλλογο είναι η μελλοντική διαβίωση των νέων μας, όταν οι γονείς θα είναι βιολογικά απόντες. Το πρόγραμμα ανέγερσης κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης προσφέρει στα ενήλικα "παιδιά" με νοητική υστέρηση μία αξιοπρεπή διαβίωση στο μέλλον. Ήδη από τον Μάρτιο του 2006 λειτουργεί η πρώτη κατοικία, η οποία κατασκευάσθηκε και εξασφάλισε σε 9 ανθρώπους με νοητικά προβλήματα μια ασφαλή και υποστηριζόμενη διαμονή. Αγοράζοντας τις λαμπάδες μας, μας βοηθάτε να κτίσουμε δύο νέες κατοικίες.

Ο Σύλλογός Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες "Το Εργαστήρι" ιδρύθηκε το 1978 από γονείς παιδιών με νοητική υστέρηση και παρέχει υπηρεσίες προστατευόμενης απασχόλησης, ψυχολογικής στήριξης, κοινωνικοποίησης και συνοδευτικών υποστηρικτικών υπηρεσιών σε 100 νέες και νέους με νοητική υστέρηση και τις οικογένειές τους. Οι νέοι μας περνούν τις παραγωγικές ώρες της ημέρας, καλλιεργώντας τις δεξιότητές τους. Στο Εργαστήρι λειτουργούν πολλά τμήματα: αρτοσκευασμάτων, catering, ταπητουργίας, κηπουρικής, κεραμικής, πλυντηρίων, τμήμα κατασκευής εικόνων-εποχιακά είδη, μπατίκ και κέντρο ημέρας.

Σημεία Πώλησης:

Galerie de Beaute The Mall Athens, Άλιμος (Θεομήτορος 41), Αχαρναί (Δεκελείας 13 & Οδυσσέως), Ίλιον (Φιλοκτήτου 84),  Κορυδαλλός (Σπετσών 38), Μελίσσια (Δημοκρατίας 73), Μοσχάτο (Μακρυγιάννη 52), Athens Heart, Factory Outlet, Αεροδρόμιο, Athens Metro Mall

Βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης Νέα Σμύρνη (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 2), Κηφισιά (Λ. Κηφισίας 268), Golden Hall

AB Βασιλόπουλος Μακεδονία, Εθνική, Ελληνικό, Βάρη, Πεύκη, Ψυχικό, Χαλκίδα, Πύργος, Ράδιο City, Πάτρα

Επείγουσα έκκληση για τη σωτηρία του 22χρονου Ανδρέα
  • Επείγουσα έκκληση για τη σωτηρία του 22χρονου Ανδρέα
  • Ο Ανδρέας, είναι 22 ετών και φοιτητής στο Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Ε.Μ.Π. Πριν λίγο καιρό ...
  • περισσότερα...

Δείτε επίσης

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής

Με αφορμή την εβδομάδα παγκόσμιας προσευχής για τη χριστιανική ενότητα, το ερχόμενο Σάββατο χριστιανοί διαφόρων ομολογιών θα συμμετάσχουν στην οικουμενική βραδιά συμπροσευχής, στον καθολικό καθεδρικό ναό Θεσσαλονίκης της Ασπίλου Συλλήψεως της Θεοτόκου, επί της οδού Φράγκων.

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias